Bussi Tallinnaan

Tässäpä kertomus siitä kerrasta kun menin bussi Tallinnaan. Sepä olikin hauska reissu!

Bussi Tallinnaan tarina

bussi tallinnaanLähdin yhtenä aamuna töihin ja päätin, että reissuun on päästävä. Rahaa ei tosin ole paljoa että etelään ei voi lähteä. Pääitsi, että voihan! Tallinnaan.

Etsin sitten netistä, eettä miten sinne pääsee. En asu sataman lähellä, joten on otettava bussi ensin sinne ja sitten laivaan.

Varasin reissun netistä, joka olikin ihan helppoa! Suosittelen kaikille. Se on helppoa, vaivatonta ja turvallistakin. Eipä tarvi lähteä soittelemaan matkatoimistoon tai käymään siellä ja jojnottelemaan.

Bussi Tallinnaan vie helposti monesta kaupungista. VErkosto on todella laaja. En suosittele autolla matkaan lähetmistä, josset ota autoa laivaan mukaan. Hyvähän se auto on jos aiot ostaa paljon jotain, särkyvää kenties, Talllinnasta 😉

Katso vaikka täältä: http://www.risteilytallinnaan.com

Bussi Tallinnaan meno oli rentoa, eläkeläisporukassa oli tiivis ja mukava tunnelma.

Laivalla pääsin syömään ja kaupoille, ihan huippua. Ihan huolettomasti sain mennä, olin pakannut kevyesti mukaan matkatavaraa.

Tallinnassa bussi vei meidän hotellille, kenet mihinkäkin ja tuli reissun päätteeksi poimimaan kyytiin. Halukkaat saivat lähteä vielä keskustan ulkopuolelle juomaostoksillekin, jos huvitti. Ja huvittihan monia 🙂

Bussi Tallinnaan linkkejä

Kivoja videoita bussireissuista.

Bussi Tallinnaan