Tallinnan risteilyt – ihan parasta

Miksi Tallinnan risteilyt ovat mielestäni paras tapa viettää aikaa ja lomaa noi yleensäkin?

Alla listaan kivan pikkulistan sinun iloksesi! 🙂

tallinnan risteilyt

Tässä 5 syytä miksi Tallinnan risteilyt rulaa:

  1. Tallinnan vanhakaupunki on todella kaunis. Eipä löydy sen vertaista Suomesta. Raaseporin linna ja Turun linnahan meillä on mutta ei niin suurta kokonaisuutta kuin Tallinnassa.
  2. Tallinnan risteilyt ovat loistavia lomailuvalintoja, koska ne ovat edullisia, rentouttavia ja nopeita. Ei tarvi ryysiä lentokentällä, pakata hulluna, istua koneessa tuntitolkulla. Voi rennosti syödä hyvää ruokaa laivalla ja shoppailla vaikka samalla. Ja parin tunnin päästä olet jo perillä. Ja olet perillä keskustassa, et kymmenien kilometrien päässä keksustasta.
  3. Tallinnan risteilyt ovat edullisia taisin jo mainitakin! Säästät selvää rahaa kun lähdet ja jää jotain shoppailuunkin ja ruokaan. Hotellien hinnatkaan eivät päätä huimaa.
  4. Vanhankaupungin ravintolat ovat monesti ensiluokkaisia. Voit käydä moderneissa ja minun suosikeissani keskiaikaisissa paikoissa. Ihan parasta!
  5. Tallinnan risteilyt houkuttavat monenlaista kävijää myös niitä janoisia. Vanhan kaupungin terassit ovat janoisten ykköskohde kesällä. Voit paistatella päivää, katsella upeaa arkkitehtuuria ja ihmisvilinää.

Lisää Tallinnasta täällä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Tallinnan_vanhakaupunki

Tallinnan risteilyt löydät vaikka täältä: http://www.tallinnanristeily.net/tallinnan-risteilyt/