Tallinnassa 2 yön reissussa

tallinnaanKävin kavereiden kanssa pitkästä aikaa Tallinnassa yönylilaivalla. Lähdettiin Baltic Queenilla perjantai-iltana länsisatamasta liikkeelle. Baltic Queen on profiltoitunut nykyään niin, että viikolla tarjotaan vanhemmalle porukalle humppaa ja viikonloppuisin paatti muuttuu discoksi. Mukana oli kyllä muutamia lapsiperheitäkin, mutta nuorta porukkaa oli huomattava enemmistö.

Laiva saapui satamaan jo illalla, jolloin vain matkan varanneet pääsivät kaupungille. Laivalla yöpyjät pääsivät maihin kahdeksalta aamulla. Meillä meni vähän pidempään ja henkilökunta alkoi jo hoputtaa meitä pois kymmenen aikoihin vaikka maihin pääsee vielä puoleen päivään asti.

Tallinnassa yövyimme kivassa hotellissa vanhassa kaupungissa. Ilma oli vähän sateinen ja kurja, mutta emme tällä kertaa keskittyneet nähtävyyksien katseluun Tallinnassa vaan kiertelimme putiikkeja ja ostoskeskuksia.

Laivalla Tallinnaan pääsee nopeimmillaan parissa tunnissa. Eihän se ole kuin 60 km matka, niin ei siinä kauaa nokka tuhise. Siinä ehtii just ja just käydä tax freessä ja syödä tai ottaa kahvit ja ihailla maisemia.

Katso lisää:

Reissureppu.com

Tallinnan nähtävyydet