Rock-tyyli – Miten käyttää rock-vaatteita

Paidat pitkillä hihoilla ja bändipaidat ovat must. Pääkallokuvioiset topit ovat myös kelvollisia.
Käy vintagekaupassa tarkastamassa niiden valikoima. Ehkä löydät jotain rock-tyylistä päällepantavaa sopuhintaan. Tarkasta myös asusteet.

Käytä mielikuvitusta alaosassa

rock vaatteet
Ihana hippie-rocktyyli. Myös countryvaikutteita löytyy.

Valitse skinny farkut, farkkuhame tai muu minimekko käy loistavasti. Ainoastaan skinny farkut eivät tee rock-tyylistä, kokeile erilaisia vaatteita jotta näet minkä tyyppisestä tykkäät. Voit valita useista eri aikakausista, kuten 70-luvun hippirock ja 2000-luvun neo-punk. Käytä mielikuvitustasi ja yhdistele hame ja sukkahousuja, äidin vanha bilepaita ja vanhat aurinkolasit.

Hanki tyyliin sopivia kenkiä, esimerkiksi punaiset nilkkapituiset saappaat tai maiharit. Muita rock vaihtoehtoja ovat skeittitossut.

Sijoita aitoon nahkatakkiin, prätkä tai pilotti -mallia, väriksi kannattaa valita musta tai ruskea. Jos et halua hankkia aitoa, voit ostaa tekonahkatakin. Se on edullisempi ostaa ja eläinystävällisempi. Tekonahkatakeissa on runsaasti kuosivaihtoehtojakin joista valita. Kirpputoreilla voi löytää uniikimpia nahkatakkeja kuin vaatekaupoista. Voit vielä lisätä pinssejä, siten saat nahkatakistasi vielä enemmän rock-tyylisen.

Korujen käyttö on lähes pakollista rock-tyyliselle.

Tsekkaa Bijou Birgitten valikoimat. Rohkea koru kaulassa tai pari herättää huomion. Rannekoruja toiseen käteen ja hopeisia sormuksia molempiin käsiin. Hanki isoja korvakoruja lookin viimeistelyyn.  näyttävillä koruilla. Ketjut ja riipukset ovat hienoja, kunhan et laita niitä monia yhtäaikaa. Suuret aurinkolasit täydentävät tyylisi. Näitä löytyy sopuhinnalla monista liikkeistä. Hopeiset kehykset tuovat hauskaa lisää tyyliisi. Muista myös sopiva laukku. Käsilaukku voi olla esim. musta nahkalaukku, jota voit koristella pinsseillä , vain mielikuvituksesi on rajana. Laukkuja, koruja ja rock-vaatetta myyvät kaupat löytyvät täältä: vaatteetnetistä.com

Tatuoinnit sopivat tyyliin, mutta harkitse tarkkaan ennen kuin hankit.

Meikkauksen määrä on itse päätettävissäsi. ”Smoky” silmämeikki ovat aina tyyliin sopivat. Hiuksia ei ole välttämätöntä vetää mustaksi.  toimii kaiken värisillä hiuksilla. Katso vaikka rock-tähtien hiustyylejä. Hartiapituisiin rock-tyyli syntyy suihkuttamalla niihin vähän lakkaa ja sitten sotketaan vähän. Paksu otsatukka ja takkuinen ponnari toimii myös hyvin. Jos tykkäät pitää hiuksesi sotkuisena lyhyt hiustyyli toimii paremmin.

hyviä linkkejä:

vaatteetnetistä.com,

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_rock_genres